Afdrukken
Diploma: Bachelor Sport & Bewegen
Provincie / Regio: Niet van toepassing
Leeftijdscategorie: 1ste elftal
Functie: Fysicalcoach
Sportief CV: Download bestand

Informatie

Beste

Bent u nog op zoek naar een jonge, gemotiveerde en ambitieuze physical / performance coach voor uw eerste elftal of u23 team? Bij deze zou ik me graag kandidaat stellen voor deze functie !

Ik ben Stijn Goolaerts, 22 jaar jong en net afgestudeerd aan de Thomas More Hogeschool te Turnhout als Bachelor Sport & Bewegen. In mijn jeugd heb ik jarenlang voetbal gespeeld bij K. Rupel Boom FC, waaronder één seizoen met het clubembleem van KV Mechelen op mijn borst. Ondanks mijn technische kwaliteiten op het veld misschien niet altijd even denderend waren, had ik toch steeds dat tactische en fysieke (lees: uithouding) voordeel tegenover andere teamgenoten. Hierin vond ik dan ook mijn roeping om anderen bij te staan in hun fysieke ontwikkelingen.

Hierna maakte ik de overstap naar de wielerwereld en ook daar kon ik een meer dan degelijk niveau behalen op internationaal niveau. Als competitiesporter in hart en nieren koos ik vanzelfsprekend voor een opleiding die hiervan in het verlengde lag. Nu, iets meer dan 3 jaar later, heb ik mijn droom om zelf prof-sporter te worden opgeborgen en heb ik mij helemaal gestort op het begeleiden van competitieve en prestatiegerichte atleten. Zo richtte ik in augustus 2019 mijn eigen zaak (SG-Sports,www.sg-sportscoaching.com) op als student-zelfstandige in bijberoep. Nu ik ben afgestudeerd ben ik uiteraard nog op zoek naar een hoofdberoep, wat ook de reden is achter deze vacature.

Belangrijk om te weten is dat ik niet beschik over de kennis, noch het nodige diploma, om als pure voetbaltrainer te fungeren. Uiteraard heb ik wel wat know-how opgedaan in mijn ervaringen als speler, en beschik ik over een sterk tactisch vermogen, maar dit is niet hetgeen waar ik voor opgeleid ben. Wel kan ik instaan voor de fysieke begeleiding van de spelers, dit gaande van: (lactaat) testing, conditietraining, stabilisatie- en krachttraining, analyseren van de looptechniek, blessurepreventie / behandeling, spelers ondersteunen in hun zoektocht naar de juiste mindset / focus, ... . Kort samengevat: alles dat te maken heeft met de fysieke (en mentale) begeleiding van de spelers. Dit met slechts één doel: Sneller. Hoger. Sterker.

Ik ben misschien een buitenbeentje op deze site, maar soms moet je in het leven zelf kansen creëren om je beoogde doelstellingen te kunnen behalen. Bij deze.

Moest u nog meer vragen hebben, mag u me gerust terug mailen of kan u me bellen op het nummer +324 88 31 41 49.

Contact

Om de contactgegevens te bekijken gelieve in te loggen of te registreren
Performance coach